Fungerer RPA for mig?

RPA

Kan Robotic Process Automation være det svar, du søger? 

Vi kender alle til det langsommelige tastearbejde. Især processen med at finde de rigtige oplysninger, som skal kopieres og sættes ind i et nyt dokument. Vi bruger ufatteligt meget tid på køre frem og tilbage imellem forskellige vinduer for at finde den rette information. Disse opgaver er en kæmpe tidsrøver og er ofte udmattende og kedelige i længden. I denne artikel opstiller vi nogle punkter for, hvorfor du burde vælge Robotics. 

RPA er en forkortelse for Robot Process Automation. Altså en automatiseret robotproces, som hjælper dig i din hverdag med at udføre de langsommelige og rutineprægede opgaver. Hvis du arbejder i en bank, med finans eller indenfor forsikring, rekruttering, telekommunikation eller som energileverandør – i en lokal forening, en privat virksomhed eller noget helt tredje – og du stadig ikke har arbejdet med RPA, vil du nok meget snart komme til det.

RPA er fremtidens hverdagskost. Det er det første skridt på vejen imod en digital transformation, som alle kan være med på. 

RPA er bygget til at hjælpe forskellige brancher med at optimere workflows, reducere omkostninger og øge menneskelig kapacitet. Vi oplever i høj grad, at robotteknologi flytter sig fra industrien bevæger sig ind på kontorene og giver medarbejderne en ny hjælpende hånd i deres travle hverdag. Lad os give dig nogle punkter, som kan sætte dine tanker i gang om RPA kan være det svar, du søger. 

Overvej følgende inden valget falder på RPA:
  • Involverer flere af virksomhedens arbejdsprocesser tunge, manuelle og gentagende opgaver?
  • Afhænger meget arbejde af sæsonpræget pres, hvor ekstra personale må indhentes?
  • Kan størstedelen af virksomhedens arbejdsprocesser defineres i trin-for-trin mapping?
  • Bruger medarbejderne meget tid på at fremsøge bestemte informationer i forskellige applikationer?

Kan du nikke genkendende til overstående?

Hvis du kan se, at din arbejdsplads eller virksomhed opfylder flere af ovenstående punkter, så kan du næsten være helt sikker på, at RPA er det svar du søger. Hvis dine konkurrenter ikke allerede er startet med at anvende RPA, så gør de det nok snart. 

Vi kan hjælpe dig godt i gang med din automatiserede proces og vejlede dig i, hvordan dine trivielle arbejdsprocesser kan hjælpes på vej via robotics. 

Der er mulighed for at kontakte os både på mail og telefon, hvis du vil høre mere om RPA, automatisering og proces optimering. 

Kontakt os her

Skriv et svar